Witte Zwaan van Glas

Lichtenheldt
04VL2744
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 5,5 cm ↔ 4,5 cm

De handgemaakte glazen Zwaan is een prachtig kunstwerk dat op traditionele wijze is vervaardigd. Met oog voor detail en vakmanschap is deze zwaan tot leven gebracht. Haar elegante verschijning en gracieuze houding maken haar een uniek stuk om te koesteren.

Het lijfje van de zwaan is gemaakt van wit glas. De pootjes en het snaveltje zijn gemaakt van oranje glas. Op het snaveltje zit een zwarte knobbel en ook de oogjes zijn gemaakt van zwart glas. Door de zwarte knobbel weet u dat het om een knobbelzwaan gaat, ons Nederlandse trots.

Om ervoor te zorgen dat de zwaan stevig blijft staan, is er een klein staartje toegevoegd als extra steuntje. Hierdoor kan ze met haar gespreide vleugels pronken en haar nek en hoofd sierlijk omhoog houden, precies zoals een echte zwaan dat zou doen.

De afmetingen van dit prachtige glazen kunstwerk zijn 4,5 cm in lengte, 3,5 cm in breedte en 5,5 cm in hoogte. Deze compacte afmetingen maken de zwaan een veelzijdig stuk dat gemakkelijk een prominente plek kan vinden in je interieur. Of je het nu op een dressoir plaatst, in een vitrinekast zet of als pronkstuk op een bureau plaatst, deze handgemaakte glazen zwaan zal ongetwijfeld bewonderende blikken trekken.

Met haar traditionele weergave, delicate kleuren en elegante houding is de handgemaakte glazen Zwaan een tijdloos kunstwerk dat zowel liefhebbers van glaswerk als verzamelaars zal bekoren. Haal dit stukje vakmanschap in huis en geniet van de schoonheid en gratie die deze glazen zwaan uitstraalt.

De afmetingen in het kort: 4,5 cm lang, 3,5 cm breed en 5,5 cm hoog. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!