DreamLight Waxinelichthouder Ronda Noel

DreamLight
05WX2119
4009079725957
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13,5 cm ↔ 27,5 cm

De DreamLight Waxinelichthouder Ronda Noel wordt aan de rand van Thüringen in Duitsland met de hand gemaakt. Een hoge kwaliteit glas, fijne detaillering en de handmatig aangebrachte decoratie in het binnenste van alle vier waxinelichthouders, maken ieder stuk uniek. De complete waxinelichthouders zijn gevuld met een gel, waarin de versiering geplaatst is. Dit gebeurd met de hand.

Deze waxinelichthouder is een overtreffende trap van alle waxinelichthouders die er te koop zijn. Op de sierlijke verchroomde metalen houder zijn vier waxinelichthouders geplaatst. Deze ronde waxinelichthouders zijn gevuld met onder andere rode besjes, kaneelstokjes, groene hulstblaadjes, dennenappels en een zilveren sneeuwvlok. Hier boven zit een waxinelichtje. Het geheel is rustig, maar sjiek.

Zoals gezegd zijn de lichtjes geplaatst op een metalen houder. Deze is gemaakt van 2 metalen draden die sierlijk om elkaar heen cirkelen. Deze vormen samen een cirkel. Op 4 punten zijn er lichtjes geplaatst, waardoor het geheel een vierkant vormt. De totale breedte is 27,5 cm. De lichtjes zelf zijn 6,5 cm hoog en hebben een diameter van 8,5 cm. De totale hoogte is ongeveer 13,5 cm.

Deze mooie waxinelichthouder zal een geweldig middelpunt op uw (Kerst)tafel zijn. De vlammetjes zal worden weerkaatst in het verchroomde staal en in de zilveren sneeuwvlokken. Het geheel zal uw tafel een bijzondere uitstraling geven. Laat de Kerst maar beginnen!

Gerelateerde Producten
!