Waxinelichthouder met LED-licht, Classic Noel

DreamLight
05WX2118
4009079722871
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14 cm Ø 7 cm

De DreamLight Waxinelichthouder met LED-licht, Classic Noel wordt aan de rand van Thüringen in Duitsland met de hand gemaakt. Een hoge kwaliteit glas, fijne detaillering en de handmatig aangebrachte decoratie in het binnenste van de kaarsenstandaard, maken ieder stuk uniek. De complete waxinelichthouder is gevuld met een gel, waarin de versiering geplaatst is. Dit gebeurd met de hand.

Deze waxinelichthouder is een overtreffende trap van alle waxinelichthouders die er te koop zijn. Deze cilindervormige houder is gevuld met onder andere rode besjes, kaneelstokjes, groene hulstblaadjes, dennenappels en een zilveren sneeuwvlok. Bovenin de houder is een LED verlichting geplaatst, die naar beneden schijnt. Deze kunt u aan of uit zetten door middel van draaien. Hier boven zit een waxinelichtje. Hierdoor heeft u zowel licht naar beneden als naar boven schijnend.

Het glas is geplaatst op een metalen voetje, welke voorzien is van transparante nopjes. Hierdoor kan de tafel of kast niet beschadigen als u de houder verplaatst. Deze waxinelichthouder is bijna 0,6 kg zwaar, en is dus niet zo zwaar als de waxinelichthouders uit de serie Gracia en Anthurium.

Het LED-lichtje wordt geleverd inclusief batterijen (2 x CR2032) en is ook waterdicht. Deze lichtjes zijn tevens los bij ons te koop.

Waxinelichthouder met LED-licht, Pavos is 14 centimeter hoog en heeft een diameter van 7 centimeter.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!