Maleras Zweeds Kristal, Mazzai, Blue

Maleras
48KM2108
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13 cm ↔ 8,8 cm


De Målerås Zweeds Kristal, Mazzia Blue is een uniek glassculptuur.

Dit gezicht is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde het gezicht gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is met de hand in de mooie blauwtinten geschilderd. De randen van het kristallen kunstwerk zijn vierkant, en lijken het gezicht in tweeën te delen. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt de vrouw pas helemaal tot leven.

Uniek!

Dit mooie kunstwerk is 13 cm hoog, 8,8 cm breed en aan de onderzijde 5 cm diep.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Gerelateerde Producten
!