Maleras Zweeds Kristal, Batzeba

Maleras
48KM2020
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de betoverende Maleras Zweeds Kristal, Batzeba, een uniek glassculptuur van hoogwaardig Zweeds kristal.
↕ 18 cm ↔ 8 cm

De Maleras Zweeds Kristal, Batzeba is een meesterwerk van glaskunst, waarbij een gezicht met aardetinten is gevormd in transparant kristal. Handmatig geschilderde details geven het gezicht leven, met organisch gevormde randen die de natuurlijke vormen van het gezicht volgen. Dit kunstwerk straalt zelfs zonder verlichting, maar komt echt tot leven onder een (LED) lamp. Met afmetingen van 18 cm hoog, 8 cm breed en 4,5 cm diep is deze sculptuur een ware eyecatcher in elke ruimte.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Gerelateerde Producten
!