Maleras Zweeds Kristal, Kolibrie

Maleras
48KM2028
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10 cm ↔ 13 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Kolibrie is één van de bestsellers uit de collectie.

Deze mooie vogel, die afgebeeld is hangend voor een rode bloem, is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde zowel het vogeltje als de bloem gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is met de hand in de levensechte kleuren van de kolibrie geschilderd. Ook de bloem is felrood geschilderd aan de achterzijde. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de vogel en zijn zo gevormd, alsof de vogel in ijs gevangen is. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt het vogeltje pas helemaal tot leven.

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is 10 cm hoog, 13 cm breed en aan de onderzijde 3 cm diep.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!