Handgeschilderde Ovale XL Glazen Vaas in Metalen Standaard - Aqua

M&N Woondeco
02V1946
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Maak een statement met de handgeschilderde ovale XL glazen vaas in metalen standaard - Aqua. Deze indrukwekkende vaas in serene aqua-blauw is versierd met gouden glasblokjes en tekeningen via glasfusing. Met een hoogte van 60 cm en een breedte van 37 cm is deze vaas perfect voor bloemen of als opzichzelfstaand decoratief object. De vaas staat stevig op een zwart gelakte metalen standaard voor een moderne uitstraling.

Maak een statement in uw interieur met deze indrukwekkende handgeschilderde ovale XL glazen vaas, geplaatst in een elegant zwart gelakte metalen standaard. De vaas is uitgevoerd in een serene aqua-blauwe kleur, verfraaid met gouden glasblokjes en tekeningen die met glasfusing op de vaas zijn gesmolten. De diepe blauwe achtergrond achter de glasfusing creëert een prachtig gevoel van diepte en verfijning, waardoor de vaas een echte blikvanger is.

Deze unieke vaas is vervaardigd uit twee gegoten glazen schalen die aan de binnenzijde met de hand zijn geschilderd en vervolgens zorgvuldig aan elkaar zijn gelijmd. Dit ambachtelijke proces garandeert een stevige en duurzame constructie. Omdat de binnenzijde van de vaas niet gecoat is, laat deze het zonlicht door, wat de vaas een bijna levende uitstraling geeft.

De zwart gelakte metalen standaard zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar geeft de vaas ook een moderne en stijlvolle uitstraling. Dankzij de handgeschilderde patronen is elke vaas uniek, waardoor geen twee vazen exact hetzelfde zijn.

Met een totale hoogte van maar liefst 60 centimeter en een breedte van 37 centimeter, trekt deze vaas alle aandacht. De voet van de vaas heeft een diepte van 11 centimeter, wat de vaas extra stabiliteit en een stevige plaats in uw interieur geeft.

Gerelateerde Producten
!