Glazen vaas in metalen standaard, Aqua

M&N Woondeco
02V2145
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35 cm ↔ 20 cm

Fraai blauw met goud gekleurde vaas in een solide, zwart gelakte metalen standaard. De schuin afgesneden glazen vaas heeft een totale hoogte van 35 centimeter, de breedte is 20 centimeter, waarmee er voor dit model glazen vaas bijna altijd wel een plekje te vinden is.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De metalen standaard is versierd met extra metalen "takjes", die een extra diepte aan de vaas toevoegen. De schildering is met de hand aangebracht.

De vaas van glas heeft een fraai blauwe achtergrond. Op de voorgrond vallen vooral de gouden glasblokjes, die met glasfusing op de vaas gesmolten zijn, op. Samen met de gouden tekening. Door de wat donkere blauwe achtergrond achter de glasfusing, komt er diepte in de vaas. De vaas is niet gecoat aan de binnenzijde, waardoor het licht door de vaas heen valt, en de vaas haast tot leven komt.
Gerelateerde Producten
!