Olifant van glas

Lichtenheldt
04VL1571-38
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 9 cm ↔ 6,5 cm

Prachtig pronkt de handgemaakte olifant van glas in een betoverende amberkleurige gloed. Met een unieke charme zit hij majestueus op zijn achterste, als een kunstwerk dat tot leven is gekomen. Zijn slurf, trots omhoog gerezen, lijkt de lucht zelf te begroeten, terwijl zijn speelse karakter zich uit in de ondeugende tong die hij uitsteekt.

De vaardige handen van de ambachtsman hebben dit meesterwerk tot in de kleinste details vormgegeven. De amberkleurige tint vangt het licht op een betoverende manier op, waardoor het glas lijkt te gloeien als de zonsondergang. Elke hoek en ronding onthult het vakmanschap en de liefde waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen.

Met afmetingen van 9 centimeter in hoogte, 5 centimeter in diepte en 6,5 centimeter in breedte, heeft deze prachtige glazen olifant precies de juiste proporties om zijn uitstraling en schoonheid volledig tot hun recht te laten komen. Of hij nu schittert als onderdeel van een kunstcollectie, een decoratief stuk in huis, of als een inspirerend geschenk voor een speciaal persoon, deze glazen olifant weet ongetwijfeld bewondering op te wekken en harten te veroveren met zijn unieke karakter en gracieuze présence.

De maten in het kort: 9 centimeter hoog, 5 cm diep en 6,5 centimeter breed.

Gerelateerde Producten
!