Olifant van glas, groen

Gilde Handwerk
04VL1691
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8 cm ↔ 8 cm

Deze groen gekleurde olifant van glas is een prachtig kunstwerk dat opvalt door zijn gedetailleerde ontwerp en verfijnde afwerking. Het glaswerk is met grote precisie gemaakt en toont een olifant met een bewerkt lijfje in gouden en bruine strepen, en witte slagtanden van glas.

Met een hoogte van 8 centimeter en een lengte van 8 centimeter is deze olifant een opvallende verschijning in elk interieur. De vorm van het glazen kunstwerk is perfect gemodelleerd, met oog voor de kleinste details. Het lijfje van de olifant is prachtig bewerkt, waardoor de gouden en bruine strepen mooi uitkomen. De witte slagtanden van glas zijn een fraai accent dat het geheel nog verfijnder maakt.

De groene kleur geeft deze olifant een levendige en verfrissende uitstraling. Het glaswerk is prachtig gevormd en zorgt voor een schitterende reflectie van het licht, waardoor het kunstwerk nog meer tot leven komt. Deze groen gekleurde olifant van glas is een prachtig voorbeeld van glaskunst en een waardevolle toevoeging aan elke collectie.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!