GlasArt Glasvogel Oranje

Gilde Handwerk
04VL1665
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↔ 11 cm

Dit mondgeblazen massief glazen glasvogeltje is een prachtig kunstwerk dat met veel precisie en vakmanschap is gemaakt. Het vogeltje heeft een levendige oranje kleurstelling die het glaswerk een warme en levendige uitstraling geeft.

Met een lengte van 11 centimeter en een breedte van 7,5 centimeter is dit glazen vogeltje een opvallende verschijning in elk interieur. De vorm van het vogeltje is perfect gemodelleerd, van de snavel tot de staart. Elk detail is nauwkeurig vastgelegd, waardoor het vogeltje een levendige uitstraling heeft.

Dit kunstwerk is niet alleen mooi om naar te kijken, maar kan ook functioneel worden gebruikt. Het glazen vogeltje kan dienen als een uniek decoratief element op een plank of tafel, of als presse-papier op een bureau. Het vakmanschap dat in dit kunstwerk is gestoken, maakt het een waardevol verzamelobject en een bijzonder geschenk voor een kunstliefhebber.

Dit mondgeblazen massief glazen glasvogeltje is een prachtig voorbeeld van glaskunst. Het is een blikvanger in elk interieur en een bewijs van het vakmanschap van de glasblazers die het hebben gemaakt. De levendige oranje kleurstelling geeft het vogeltje een warme en levendige uitstraling die het tot een uniek en waardevol kunstwerk maakt.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!