Prachtig Gedetailleerd glazen IJsvogel Sculptuur - Handgemaakt Kunstwerk

Gilde Handwerk
04VL2383
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 21 cm ↔ 17,5 cm

Laat je betoveren door de verfijnde schoonheid van deze glazen ijsvogel sculptuur, een meesterwerk van vakmanschap en creativiteit. Met zijn uitzonderlijk gedetailleerde vorm en levendige kleuren is deze handgemaakte vogel een ware blikvanger in elk interieur.

Het glazen ijsvogelbeeld toont een opmerkelijk vakmanschap, waarbij elke veer met zorg is gebeeldhouwd. Onder het glad afgewerkte oppervlak van het glas komt een prachtig gekleurd verenkleed tevoorschijn. De rug van de ijsvogel is gehuld in een schitterend blauw glas, bedekt met een laagje groen met gouden glitters, terwijl de staart een levendig rood tint draagt, met in het midden de kleuren van de rug. De vleugels zijn gemaakt van transparant glas, net als de sokkel waarop de vogel rust. De buik van de ijsvogel is voorzien van blauw glas met subtiele gouden vlekken, terwijl de keel hetzelfde rood glas vertoont als dat in de staart.

Met een hoogte van 21 centimeter en een indrukwekkende spanwijdte van 17,5 centimeter dankzij de breed uitslaande vleugels, trekt deze glazen ijsvogel direct de aandacht. De diepte van het kunstwerk is ongeveer 16,5 cm, waardoor het zowel opvallend als elegant is.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!