Tuinprikker Bol Large 'Tommy' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2354
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 136 cm 

Transformeer uw tuin met de Tuinprikker Bol Large 'Tommy', een prachtige combinatie van een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoogte en een unieke handgemaakte glassculptuur. Vervaardigd door een ervaren glasblazer in Duitsland, straalt deze sculptuur in helder blauwe tinten met speelse gekleurde vlekken, die samen een betoverend patroon vormen. Elke sculptuur is een uniek kunstwerk vanwege het ambachtelijke proces.

De metalen tuinprikker heeft een doorsnede van circa 1 cm, wat zorgt voor uitstekende stabiliteit in de grond. Aan de onderkant van de glassculptuur is een stevig metalen plaatje bevestigd, waardoor de sculptuur veilig en stevig op de prikker blijft zitten, zelfs bij winderige omstandigheden.

Met een royale bol doorsnede van ongeveer 18 cm en een hoogte van 18 cm bereikt deze tuinsculptuur een totale hoogte van ongeveer 136 cm. Dankzij het winterharde ontwerp is de glassculptuur bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van zijn schittering in uw tuin.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!