Hangende Tuindecoratie Papegaai, Tommy

Polczer Glas
26VB2323
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28 cm 

Verrijk uw tuin met de Hangende Tuindecoratie Papegaai, Tommy, een prachtige combinatie van vakmanschap en natuurinspiratie. Deze unieke tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen ring en een handgemaakte glassculptuur, vervaardigd door een gerenommeerde glasblazer uit Duitsland.

De metalen ring heeft een diameter van circa 28 cm en is voorzien van een klein opstaand stekertje met schroefdraad waarop de papegaai stevig bevestigd kan worden. Boven aan de ring is een ophangoog bevestigd met daaraan een ketting van ongeveer 25 cm, eindigend in een tweede ophangoog. Hierdoor heeft de hangende decoratie een totale lengte boven de ring tot aan het ophangoog van circa 27,5 cm.

De papegaai glassculptuur is een meesterwerk van glaskunst. De kleuren zijn prachtig helder lichtblauw, met unieke gekleurde vlekken die doorlopen tot in de vleugels, waardoor elke papegaai een individueel patroon heeft. De kam van de vogel is gemaakt van hetzelfde lichtblauwe glas, terwijl het snaveltje vervaardigd is van levendig oranje glas. De grote expressieve ogen geven de papegaai een karakteristieke uitstraling. Aan de onderzijde van de glassculptuur is een metalen plaatje bevestigd, waarmee de papegaai stevig in de ring kan worden gedraaid voor een veilige en stabiele bevestiging.

De afmetingen van de papegaai zelf zijn circa 22,5 cm hoog, 11 cm breed en 8 cm lang. De totale hoogte van de ring inclusief de ketting is ongeveer 55,5 cm.

De hangende tuindecoratie is ontworpen om winterhard te zijn en kan daardoor het hele jaar door buiten hangen, waardoor uw tuin verrijkt wordt met een kleurrijk en levendig accent.

Gerelateerde Producten
!