Tuinprikker Bol Medium 'Lila' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2338
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Verfraai uw tuin met de elegante Tuinprikker Bol Medium 'Lila'. Deze prachtige tuinprikker combineert een stevige metalen prikker van 118 cm hoog met een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, gemaakt door een ervaren glasblazer uit Duitsland, straalt in een combinatie van wit en paars, waarbij de kleuren op een unieke manier door elkaar zijn verwerkt. Dit zorgt ervoor dat elke sculptuur een uniek kunstwerk is.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk vervaardigd, wat zorgt voor extra stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje. Dit maakt het mogelijk om de bol stevig op de prikker te bevestigen.

Met een totale hoogte van circa 133 cm is deze tuinprikker een opvallende toevoeging aan elke tuin. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, zodat u het hele jaar door van deze prachtige decoratie kunt genieten.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!