GlasArt Stier Prestige

Gilde Handwerk
04VL1913
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 15,5 cm ↔ 25 cm

Bewonder de prachtige ambachtelijke creatie van de GlasArt Stier Prestige, een imposante stier vervaardigd uit massief goud/zwart gekleurd glas. Dit unieke glazen beeld is met de hand geblazen, waarbij de kenmerkende elementen van een stier op meesterlijke wijze zijn verwerkt. De brede schouders en de gebogen kop met majestueuze horens komen op fraaie wijze tot leven in dit gedetailleerde glassculptuur.

Het lichaam van de glazen stier is met zorg gevuld met zwartgekleurd glas, dat doorloopt tot in de gracieuze kop van de stier. Een extra dimensie van schoonheid wordt toegevoegd door een craquelé laag van goud, aangebracht bovenop het zwarte glas. Het samenspel van deze twee lagen resulteert in een prachtige gevlekte vacht, die de stier een opvallende uitstraling geeft. Over deze lagen is een transparante glaslaag aangebracht, wat nog extra glans aan de stier verleent.

De indrukwekkende horens van de stier zijn vervaardigd van zwart glas, waardoor ze een krachtig contrast vormen met de glanzende tinten van het lichaam. De amberkleurige glazen krulstaart en poten vormen het perfecte sluitstuk van dit meesterwerk, waardoor het geheel een harmonieus en volmaakt beeld vormt.

Met afmetingen van circa 25 cm in lengte, 15,5 cm in hoogte en 9 cm in breedte, straalt deze massief glazen stier een onmiskenbare grandeur uit. Een symbool van vakmanschap en esthetiek, dit kunstwerk voegt ongetwijfeld een vleugje verfijning toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

De maten in het kort: circa 25 cm lang, 15,5 cm hoog en is 9 cm breed.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!