Stier van Glas Bruno

DT Glas
04VL2365
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13 cm ↔ 24,5 cm

Laat je betoveren door de pracht van onze adembenemende glazen stier, een waar kunstwerk dat met liefde en vakmanschap met de hand is vervaardigd. Dit meesterlijk gedetailleerde sculptuur straalt kracht en majesteit uit, met alle kenmerkende elementen van een imposante stier op fraaie wijze verwerkt in het glas.

Het lichaam van de stier is gemaakt van een combinatie van rood gekleurd glas, bedekt met een laagje goud craquelé voor een uniek en fascinerend effect, en daaroverheen het prachtige okerkleurig glas, afgewerkt met een laagje transparant glas. Elk detail is met zorg en precisie vervaardigd, van de brede schouders tot de gebogen kop met horens, waardoor de stier een levensechte uitstraling krijgt.

Het lichaam van de glazen stier onthult een schitterend bewerkt binnenste, terwijl de amberkleurige glazen krulstaart het geheel op prachtige wijze afmaakt.

Met afmetingen van 24,5 cm lang, 13 cm hoog en 8 cm breed, staat deze majestueuze glazen stier als een indrukwekkend pronkstuk in elke ruimte. Of je hem nu tentoonstelt als een decoratief accent in je huis of als een statement pièce in je kantoor, dit prachtige glassculptuur zal zeker bewonderende blikken oogsten en een gevoel van kracht en schoonheid toevoegen aan je omgeving. Laat je betoveren door zijn ongeëvenaarde pracht en geniet van de majesteit die hij uitstraalt.

De maten in het kort: 24,5 cm lang, 13 cm hoog en is 8 cm breed.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!