Vaas Vetro, Lumaca

DT Glas
02V2340
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28 cm ↔ 23 cm

De glazen vaas Vetro Lumaca is werkelijk een bijzonder exemplaar. De vaas zelf heeft de vorm van een traditionele vaas met een golvende rand en is gemaakt van wit, groen, oranje en blauw glas. Deze kleuren zijn prachtig met elkaar versmolten. De binnenzijde van de vaas is gemaakt van wit glas, wat ook duidelijk te zien is in de golvende rand.

Maar dan zit op de ronding van de buik van de vaas een lief slakje. Het slakje is gemaakt van amberkleurig glas, en heeft donkerbruine vlekjes op zijn lijf. Zijn oogjes zitten aan het uiteinde van de voelsprieten en kijken nieuwsgierig de kamer in. De combinatie van kleuren en het lieve ontwerp van het slakje geven de vaas een uniek en levendig karakter.

De afmetingen van de vaas zijn als volgt: de hoogte bedraagt 28 cm, de breedte op het breedste punt is 23 cm en de diepte is 15 cm. De vaas heeft een opening met een diameter van ongeveer 6,5 cm.

Met zijn prachtige klassieke ontwerp en levendige kleurenpalet zal de glazen vaas Vetro Lumaca zeker de aandacht trekken in elk interieur. Het beeld van het bruine slakje voegt een speels en natuurlijk element toe aan deze decoratieve vaas. Of je nu bloemen in de vaas plaatst of de vaas op zichzelf gebruikt als een kunstwerk, het zal zeker een blikvanger zijn. Deze vaas is perfect voor dierenliefhebbers en iedereen die houdt van unieke en opvallende decoraties. Het is ook een prachtig cadeau-idee voor speciale gelegenheden.

De afmetingen in het kort: Hoog: 28 cm, breed 23 cm, en 15 cm diep. De vaas heeft een opening van circa 6,5 cm. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!