Vaas Vetro, Scimmia

DT Glas
02V2339
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 26,5 cm ↔ 19 cm

De glazen vaas Vetro Scimmia is werkelijk een bijzonder exemplaar. De vaas zelf heeft de vorm van een boomstronk en is gemaakt van groen, geel en turquoise glas. Deze kleuren zijn prachtig met elkaar versmolten. De vorm van de vaas is zorgvuldig aangepast aan het ontwerp, waarbij er diverse kleine takjes uitsteken. Onderaan is een transparant voetje gemaakt, zodat de vaas stevig staat.

Op 1 van de uitsteeksel zit een klein, amberkleurig aapje. Het buikje van het aapje is gemaakt van wit glas,terwijl juist zijn rug en staartje gemaakt zijn van amberkleurig glas. De combinatie van kleuren en het lieve ontwerp van het aapje geven de vaas een uniek en levendig karakter.

De afmetingen van de vaas zijn als volgt: de hoogte bedraagt 26,5 cm, de breedte op het breedste punt is 19 cm en de diepte is 10,5 cm. De vaas heeft een opening met een diameter van ongeveer 6 cm.

Met zijn prachtige boomstronk-ontwerp en levendige kleurenpalet zal de glazen vaas Vetro Scimmia zeker de aandacht trekken in elk interieur. Het beeld van het bruine aapje op de tak voegt een speels en natuurlijk element toe aan deze decoratieve vaas. Of je nu bloemen in de vaas plaatst of de vaas op zichzelf gebruikt als een kunstwerk, het zal zeker een blikvanger zijn. Deze vaas is perfect voor dierenliefhebbers en iedereen die houdt van unieke en opvallende decoraties. Het is ook een prachtig cadeau-idee voor speciale gelegenheden.

De afmetingen in het kort: Hoog: 26,5 cm, breed 19 cm, en 10,5 cm diep. De vaas heeft een opening van circa 6 cm. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!