Glazen Uiltje, Transparant met zwart/witte strepen

DT Glas
04VL2699-1
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13,5 cm ↔  11,5 cm

Laat u betoveren door de verfijnde gratie van deze buitengewone glazen uil, een meesterwerk van glaskunst dat met oog voor detail is vervaardigd. Met een hoogte van 13,5 centimeter straalt deze glazen uil een majestueuze présence uit. Het lichaam van de uil is gemaakt van massief transparant glas, waarin verticale strepen van zwart en wit glas een boeiend spel van contrast creëren.

Opvallend is het subtiele gebruik van licht amberkleurig glas voor de neus en oortjes, waardoor de uil een warme en karaktervolle uitstraling krijgt. De expressieve oogjes zijn kunstig gevormd van wit glas, met bruine strepen die een natuurlijk patroon vormen rond de intense zwarte pupil.

De verticale strepen lopen naadloos door in de dichtgevouwen vleugels aan de achterzijde, waardoor het artistieke ontwerp zich als een harmonieus geheel manifesteert. Met afmetingen van 13,5 cm in hoogte, 8 cm in breedte en 11,5 cm in diepte, biedt deze glazen uil een sublieme balans tussen elegantie en intrigerend vakmanschap. Voeg dit meesterlijk vervaardigde stuk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze pracht die het uitstraalt.

De maten in het kort: 13,5 cm hoog, 8 cm breed en 11,5 cm diep.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!