Glassculptuur Glazen Uil, TurqGlow

DT Glas
U-04VL2662
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 20,5 cm ↔ 9,5 cm 

Bewonder dit charmante handgemaakte uiltje, vervaardigd uit massief glas. Op zijn twee elegante, rode transparante pootjes staat het uiltje trots, leunend op zijn staart. De staart en vleugels zijn vervaardigd van kristalhelder glas, waardoor ze een lichte en luchtige uitstraling hebben. Het lichaampje van het uiltje is een prachtige overgang van blauw naar groen glas, subtiel doorweven met een craquele van goudglinsters die een sprankelende touch aan het geheel toevoegt.

Het glaswerk wordt verder verfraaid door speelse lijnen van rood en wit glas, die in sierlijke boogjes over het lichaam lopen, van de staart tot aan het expressieve hoofd. De grote ogen van het uiltje zijn vervaardigd van wit en amberkleurig glas, waardoor ze een levendige uitdrukking krijgen. Puntige blauwe oren en een sierlijk zwart snaveltje voegen de laatste details toe aan dit prachtige kunstwerk.

Met een hoogte van 20,5 centimeter, een breedte van 9,5 centimeter en een lengte van 9 centimeter, straalt dit glazen uiltje een unieke en betoverende schoonheid uit. Een schitterende toevoeging aan elke ruimte, die de bewondering van elke toeschouwer zal opwekken.

De maten in het kort: 20,5 centimeter hoog, 9,5 centimeter breed en 9 centimeter lang.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!