Vaas van Glas Uilicious

Gilde Handwerk
02V2345
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 34,5 cm ↔ 25 cm

Deze betoverende uilenvaas is een absolute blikvanger in ieder interieur. Vervaardigd uit glas, straalt de vaas in een palet van pasteltinten, waaronder levendig blauw, rood, groen, geel en roze. Deze kleurschakeringen vormen een gelaagd geheel over de witte binnenkant van de vaas, die nog subtiel zichtbaar is door de pastelkleuren heen. Aan de voorzijde prijken twee imposante amberkleurige ogen, met een delicaat motief van wit glas in het midden, waarop een zwarte pupil scherp aftekent. De zwarte neus is op een verfijnde wijze geïntegreerd in de rand van de vaas, terwijl de oren op creatieve wijze zijn gevormd uit deze rand. Hierdoor is de uilenvaas niet alleen een functioneel object voor bloemen, maar tevens een decoratieve eyecatcher.

Met een hoogte van 34,5 centimeter en een breedte van ongeveer 25 centimeter biedt deze vaas voldoende ruimte voor een gevarieerd assortiment aan bloemen en takken. De vaas leent zich uitstekend voor het presenteren van kleurrijke boeketten, waardoor een frisse en vrolijke sfeer in huis ontstaat.

Kort samengevat is deze prachtige uilenvaas een uniek en bijzonder item dat een vleugje speelsheid en kleur toevoegt aan elke leefruimte.

De maten in het kort: 34,5 cm hoog, 25 cm breed en 16,5 cm diep.

Gerelateerde Producten
!