Tweedekansje

Tweedekansje: Glasart Vaas van Glas 'Novento'

Gilde Handwerk
02V2368-TK
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 24 cm ↔ 22 cm

De 'Novento', een glazen designvaas, onderscheidt zich door haar overwegend transparante karakter met opvallende accenten. Het heldere glas vormt de basis, waarin royale vlekken transparant blauw en groen glas zijn verwerkt. In het hart van de vaas prijken vlekken van stralend geel glas, waardoor een levendig en dynamisch geheel ontstaat.

Aan de voorzijde van deze prachtige ronde vaas komt een gezicht tot leven. Een krachtige zwarte neus strekt zich uit als een opvallende streep over de vaas, terwijl een grote rode mond breed glimlacht. Het gezicht is speels asymmetrisch met één oog open, voorzien van een lichtblauwe iris, en het andere oog gesloten in een charmante knipoog.

De 'Novento' straalt een warme en uitnodigende sfeer uit, waardoor het een centraal element in uw interieur kan worden. Deze glazen vaas met haar unieke ontwerp is niet alleen een functioneel object, maar ook een kunstzinnige toevoeging aan uw woonruimte.

Met een hoogte van 24 centimeter en een diameter van ongeveer 22 centimeter is de 'Novento' goed geproportioneerd. De opening van de vaas heeft een diameter van circa 8 centimeter, waardoor het gemakkelijk is om bloemen of andere decoratieve elementen toe te voegen. Voeg deze bijzondere vaas toe aan uw interieur en geniet van de esthetische pracht die het met zich meebrengt.

De maten in het kort: 24 centimeter hoog, diameter circa 22 cm. De opening heeft een diameter van circa 8 cm.

Tweedekans: Aan de zijkant zit een kleine beschadiging. Zie ook de bijgevoegde foto.

Helaas komt het wel eens voor dat wij een artikel binnen krijgen met een lichte beschadiging. Wij vinden het zonde om een verder onbeschadigde artikel weg te gooien, en bieden deze dan ook met korting aan op onze website. De beschadiging wordt duidelijk aangegeven op de foto's. Mocht u nog vragen hebben over de beschadiging, dan kunt u contact met ons opnemen.

Gerelateerde Producten
!