Glazen Schaal Vitu, Large

Gilde Handwerk
05WX2305
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 38 cm ↔ 28 cm

Ontdek de veelzijdige elegantie van onze glazen schaal, een meesterwerk dat niet alleen strak maar ook opvallend is, en op twee manieren schittert in uw ruimte. Allereerst kan deze schaal op zichzelf staan, maar met dezelfde moeiteloze stijl kan deze ook worden gepresenteerd op de bijgeleverde metalen standaard, waardoor het geheel transformeert tot een waar kunstobject.

De schaal, vervaardigd van antracietkleurig rookglas, straalt een sublieme glans uit, waardoor het een verfijnde en tijdloze uitstraling krijgt. Met een royale doorsnede van 28 cm en een hoogte van 25 cm, is de schaal op zichzelf al een blikvanger.

Wanneer de schaal op de zwart gelakte metalen standaard rust, bereikt het geheel een hoogte van 38 cm. De standaard, met zijn drie poten en een elegante ring, biedt een stabiele basis voor de schaal. De schaal past perfect in de ring, zodat het geheel goed in balans blijft, maar niet zo diep dat de schaal niet wat speels scheef geplaatst kan worden voor extra dynamiek.

Deze veelzijdige schaal biedt nog een extra optie: transformeer het tot een betoverende sfeermaker door een kaars in het midden te plaatsen. Voeg wat decoratieve elementen toe, en uw ruimte wordt doordrongen van een warme en uitnodigende gloed. Deze glazen schaal belichaamt niet alleen functionaliteit, maar ook een tijdloze esthetiek die uw interieur verrijkt.

De afmetingen in het kort: hoog 38 cm (incl. stander) en een doorsnede van 28 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!