DreamLight Waxinelichthouder Crown Smart Winter Story

DreamLight
05WX2323
4009079738773
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ø 8,5 cm ↕ 5 cm

DreamLight Waxinelichthouder Crown Smart Winter Story is een elegant gevormde waxinelichthouder, gevuld met onder andere dennenappels, zilveren kerstballetjes, zwarte takjes en witte sneeuwvlokjes.

De vorm van de waxinelichthouder loopt van wijd naar smal, boven een smal glazen voetje. Moeilijk om de
mooie vorm te omschrijven. Het is in ieder geval een niet veel voorkomende vorm voor een waxinelichthouder. Door de vorm valt de mooie decoratie nog beter op.

Een mooi, sfeervolle Kerst- waxinelichthouder met een diameter van 8,5 centimeter en een hoogte van 5 centimeter.

Over Dreamlight: Het Duitse Dreamlight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment Dreamlight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen.

Gerelateerde Producten
!