Kat van Glas Twister

Handmade Poland
04VL2675
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 11 cm ↔ 6,5 cm

Dit prachtig gedetailleerde kunstwerk is een handgemaakte kat vervaardigd uit massief amberkleurig glas. Met zorg en vakmanschap gecreëerd, belichaamt deze glazen kat alle geliefde kenmerken van ons favoriete huisdier. Van de elegante, gespitste oortjes tot de gracieuze gekrulde staart die zich liefdevol tegen het lichaam nestelt, elke nuance van de kat is met precisie vastgelegd.

Het lichaam van deze glazen schoonheid onthult een intrigerend samenspel van zwart en wit glas, dat zich als een speelse twister door het amberkleurige glas slingert. In het hart van deze wervelwind schittert een kern van helderblauw glas. Dit glasbeeld weet de essentie van een kat op een prachtige manier vast te leggen, en elke blik onthult nieuwe details om van te genieten.

De zorgvuldig bewerkte binnenkant van het glazen kattenlichaam is een toonbeeld van vakmanschap en toewijding. De amberkleurige tinten, gecombineerd met het deels transparante glas, creëren een visueel spektakel dat het kunstwerk tot leven brengt. Het is alsof de zonnestralen door de zachte vacht van de kat schijnen, waardoor het glas warm en uitnodigend aanvoelt.

Deze massief glazen kat meet 11 cm in hoogte, 6,5 cm in breedte en is 5,5 cm diep. Omdat elk exemplaar met de hand vervaardigd is, kan de exacte maat enigszins variëren, maar de vermelde afmetingen zijn een representatieve weergave van dit prachtige kunstwerk. Voor een beter beeld van de variaties in grootte, bekijk de laatste foto waarin de kleinste en de grootste katten naast elkaar worden getoond. Elk stuk is uniek en ademt de ziel van de ambachtsman uit die het heeft gecreëerd, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elke liefhebber van glaskunst en kattenliefhebbers.

De afmetingen in het kort: is 11 cm hoog, 6,5 cm breed en is 5,5 cm diep.

Gerelateerde Producten
!