Zandloper Funtimer, blauw

Glastrends
39ZL1212
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 15 cm

Deze bijzondere zandloper is een intrigerend stukje mechanische kunst. Binnenin de glazen cilinder, gevuld met een mengsel van niet-giftige alcohol en water, bevindt zich een wonderbaarlijk schouwspel.

Wanneer je de cilinder omdraait, begint het blauwe zand in de zandloper langzaam naar beneden te sijpelen. Tegelijkertijd beweegt de zandloper zelf geleidelijk omhoog in de cilinder. Dit samenspel van beweging creëert een visueel en tijdsgerelateerd fenomeen dat het oog en de geest fascineert.

De doorlooptijd van deze zandloper bedraagt ongeveer 1 minuut, maar het is belangrijk op te merken dat, vanwege de complexe fysica erachter, de zandloper al eerder bovenaan kan verschijnen voordat de tijd verstrijkt. De exacte timing kan variëren, maar een afwijking van maximaal 10% van de verwachte tijd is mogelijk.

Met een hoogte van 15 centimeter en een diameter van 4,2 centimeter is dit kunstwerk niet alleen een boeiend tijdwaarnemingsinstrument, maar ook een prachtig stukje decor voor elke ruimte. Het combineert wetenschap en esthetiek op een unieke manier en nodigt uit tot contemplatie en bewondering.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!