DreamLight Waxinelichthouder Noblesse Smart Frozen Nature

DreamLight
05WX2307
4009079753776
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 11 cm ↕ 12 cm

Dreamlight Waxinelichthouder Noblesse Smart Winter Story is een mooi gevormde waxinelichthouder, gevuld met onder andere roze besjes, groene dennetakjes, roze kerstballetjes, denneappeltjes en witte sneeuwvlokken.

De vorm van de waxinelichthouder lijkt op een schemerlamp, of op een paddestoel. Afhankelijk van wie u het vraagt. Het is in ieder geval een niet veel voorkomende vorm voor een waxinelichthouder. Door de vorm valt de mooie decoratie nog beter op.

Een mooi, sfeervolle Kerst- waxinelichthouder met een diameter van 11 centimeter en een hoogte van 12 centimeter.

Over Dreamlight: Het Duitse Dreamlight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment Dreamlight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!