Engel Glas, Wit met gouden motief

Gilde Handwerk
46KE2246
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 11,5 cm Ø 6,5 cm

Deze prachtige handgemaakte glazen engel is een kunstwerk afkomstig uit Duitsland. Ze is vervaardigd met ongelooflijke aandacht voor detail en vakmanschap.

De engel zelf is gemaakt van helder transparant glas, waardoor haar innerlijke schoonheid schitterend zichtbaar is. Wat deze engel echter echt bijzonder maakt, is haar rok, die hol van binnen is. De rok is verfijnd bespoten met een elegante witte kleur en is versierd met een prachtig goudkleurig motief dat lijkt op een verenkleed.

De glazen engel heeft een hoogte van 11,5 centimeter, wat haar de perfecte maat maakt om op een tafel, schap of kerstboom te plaatsen. De engel kan zelfs opgehangen worden, door middel van het touwtje die aan haar aureooltje vast zit. De doorsnede van haar rok is ongeveer 6,5 centimeter, waardoor elk detail van dit meesterwerk tot in de kleinste nuances bewonderd kan worden. Deze engel is een waardevolle toevoeging aan elke collectie van glaskunst en straalt de ambachtelijke expertise uit die Duitse glasblazers zo bekend en bewonderd maakt. Het is werkelijk een genoegen om naar te kijken en te koesteren.

Gerelateerde Producten
!