Haan van glas, Luuk

Glastrends
04VL2672
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 9,5 cm ↔ 10 cm

Deze massief glazen handgemaakte haan is een waar meesterwerk van glaskunst. De haan heeft een opvallende uitstraling met zijn bontgekleurde lijf. Het is duidelijk te zien dat er veel aandacht is besteed aan de details van deze haan.

De kam, lellen en de snavel van de haan zijn gemaakt van transparant helder rood glas, wat een mooi contrast vormt met de rest van het lichaam. De haan staat trots en zijn blik is vastberaden. Met een hoogte van 9,5 centimeter, een breedte van 8,5 centimeter en een lengte van 10 centimeter is deze haan een opvallende verschijning.

Dit glazen kunstwerk is met de hand gemaakt door een ervaren glasblazer en het vakmanschap is duidelijk te zien in elk detail. De haan kan dienen als decoratief element in een kamer of als presse-papier op een bureau. Het zal zeker bewondering en plezier oproepen bij elke kunstliefhebber.

Kortom, deze glazen haan is een prachtig voorbeeld van de kunst van het glasblazen. Het vakmanschap dat in dit kunstwerk is gestoken, is duidelijk te zien in elk detail en de levendige kleuren geven de haan een unieke uitstraling. Dit kunstwerk is een waardevolle toevoeging aan elke collectie en zal een blikvanger zijn in elk interieur.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!