Glasbloemen Boeket, Rood met Lip

Handmade Tsjechië
14BT2216
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 30 cm, incl. vaasje

Handgemaakt Tsjechisch glasbloemen boeket, met rood gekleurde transparante bloemen. De bloemen hebben spitse bladeren. In de kern is een geel bolletje bevestigd. Onderaan is een rood gekleurde lip, met een zwarte streep bevestigd. Dit model doet denken aan een orchidee. Bij de bloemen zijn groene gekrulde bladeren gevoegd. 

Deze bloemen komen uit de misschien wel bekendste streek waar schitterend glaswerk gemaakt wordt, namelijk de Bohemen in Tsjechië.

Elk glazen bloemblaadje is bevestigd op een zilverkleurige ijzerdraad. Deze ijzerdraden worden samengebonden met koperkleurig draad  tot een boeket glasbloemen. Een bloemknop met 9 blaadjes heeft dus 9 metalen ijzerdraden, welke samengebonden de bloemknop vormen.

Ter decoratie worden de metalen bloemstengels extra samengebonden met een zilver- of goudkleurig lint. De glasbloemen worden altijd in een kunststof geschenkverpakking geleverd, inclusief een  glazen vaasje. Het vaasje is ongeveer 14 centimeter hoog, het voetje heeft een doorsnee van 6 centimeter.

De boeketten zijn nog te vormen door het ijzerdraad een beetje te buigen in de gewenste vorm, zo kunt u het boeket wat breder maken, of juist wat compacter.

De glasbloemen staan stabiel in het meegeleverde vaasje van glas, en het glazen boeketje bloemen heeft een hoogte van circa 30 centimeter.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!