Kleine Kolibrie van glas, rood met lichtgroene vleugels

Lichtenheldt
U-04VL2660-10
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 8 cm

Ontdek de prachtige glazen kolibrie, een waarlijk meesterwerk van vakmanschap en kleurenpracht. Deze bijzonder fraai gekleurde kolibrie van glas is een lust voor het oog. Met zijn handgemaakte ontwerp en oogje om op te hangen, voegt hij een vleugje elegantie en schoonheid toe aan elke ruimte.

Met een lengte van ongeveer 8 cm en een breedte van 6 centimeter is deze glazen kolibrie iets kleiner dan een echte kolibrie. Elk detail is met uiterste zorg vervaardigd om de prachtige kenmerken van deze exotische vogel weer te geven.

Het buikje van de kolibrie is vervaardigd van levendig rood glas, dat een levendige en levendige uitstraling geeft. De vleugels zijn gemaakt van lichtgroen transparant glas, en waaieren mooi uit. Aan het elegante kopje van de kolibrie zit een spits, scherp zwart snaveltje, het kenmerk van de kolibrie.

Dit glazen vogeltje is met liefde en vakmanschap gemaakt door een getalenteerde glasblazer uit Thüringen, Duitsland. De traditie van glasblazen in Thüringen staat bekend om zijn uitmuntendheid en vakmanschap, en deze kolibrie is een prachtig voorbeeld van deze eeuwenoude traditie.

Of je nu een liefhebber bent van glaskunst, een passie hebt voor vogels of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief stuk, deze glazen kolibrie zal zeker indruk maken. Hij voegt een vleugje kleur en elegantie toe aan elke ruimte en is een blikvanger waar je ook besluit hem neer te hangen.

Laat je betoveren door de prachtige kleuren en het vakmanschap van deze glazen kolibrie. Breng een stukje Thüringer ambachtelijke kunst in je huis en geniet elke dag van de schoonheid van dit unieke vogeltje.

!