Glazen Vaas Sogno Perduto

DT Glas
02V2328
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 46 cm ↔ 19 cm 

UNIEKE VAAS

De prachtige vaas van glas, genaamd Sogno Perduto, is een imposant en indrukwekkend stuk. Met zijn forse en hoge formaat straalt hij een gevoel van grootsheid uit. Het glas is smaakvol gecombineerd met gesmolten glas, dat langs de buik van de vaas druipt als kaarsvet. Deze unieke toevoeging geeft een dromerige en betoverende uitstraling aan het appelgroene glas. Delicate accenten van wit en zwart zijn subtiel aangebracht, zodat de minimalistische schoonheid van het geheel behouden blijft.

De vaas heeft een mooie ronde vorm en kan vrij hoog worden genoemd, met een hoogte van 46 cm. Wat de vaas echt bijzonder maakt, is de rand die uitloopt in een elegante ruitvorm. De vier hoeken zijn naar buiten toe gebogen, waardoor de rand een sierlijk en verfijnd karakter krijgt.

De Vaas van Glas Sogno Perduto is met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is. Het glas is licht transparant, waardoor wanneer u een boeket in de vaas plaatst, de stelen zachtjes doorschemeren door het glas. Dit creëert een subtiel samenspel van kleuren en texturen. Zelfs de binnenzijde van de vaas is volledig gemaakt van hetzelfde prachtige groene glas, wat zorgt voor een harmonieuze eenheid.

Deze glazen vaas heeft een hoogte van 46 centimeter en een doorsnede van 14 centimeter op het breedste punt. De bovenrand van de vaas meet 19 cm bij 12 cm. De opening waarin u de bloemen kunt plaatsen heeft een diameter van ongeveer 5 cm. Met zijn indrukwekkende formaat en verfijnde ontwerp is de Vaas van Glas Sogno Perduto een prachtig pronkstuk dat elke ruimte zal verfraaien en uw bloemen tot hun recht zal laten komen.

Afmetingen in het kort: Hoogte 46 centimeter, diameter op het breedste punt is 14 cm. De rand aan de bovenzijde is 19 cm bij 12 cm. De opening waar u de bloemen in kunt zetten heeft ongeveer een diameter van 5 cm.

Gerelateerde Producten
!