Lichtmolen hangend, druppelvorm, 95 mm, transparant

Lichtenheldt
17LM2110
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ø 95 mm

De lichtmolen is een prachtig hangend model, vervaardigd van kristalhelder blank glas. Het is een betoverend kunstwerk dat een fascinerend schouwspel creëert wanneer het wordt blootgesteld aan licht. In het hart van de bol bevindt zich een kleine rotor die bij lichtinval in beweging komt, waardoor de lichtmolen begint te draaien.

De vorm van de lichtmolen is elegant druppelvormig, met een brede basis die geleidelijk overgaat in een smalle punt aan de bovenkant. Deze gestroomlijnde vormgeving benadrukt de schoonheid van het glas en geeft de lichtmolen een gracieuze uitstraling. Bovenaan is er een oogje bevestigd, terwijl er aan de onderzijde een haak aanwezig is. Dit maakt het mogelijk om meerdere hangende lichtmolens met elkaar te verbinden, waardoor een prachtig en uniek lichtornament ontstaat.

De lichtmolens worden met de hand mondgeblazen door een getalenteerde glasblazer uit Duitsland, die gespecialiseerd is in dit bijzondere ambacht. Met ongeëvenaard vakmanschap creëert de glasblazer deze delicate meesterwerken. De gebruikte glasblastechniek omvat het vacuüm trekken van dun glas, voordat de bol wordt afgesloten. Dit proces garandeert de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat elk exemplaar perfect is afgewerkt.

Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in dit product. De lichtmolen straalt een sublieme transparantie uit, waardoor het kristalheldere glaswerk in al zijn pracht wordt tentoongesteld. Met een diameter van 95 mm is de bol van de lichtmolen een opvallend element dat onmiddellijk de aandacht trekt.

Of je nu een bewonderaar bent van glaskunst, een liefhebber van unieke decoraties of gewoon op zoek bent naar een betoverend geschenk, de lichtmolen zal zeker indruk maken. Laat je verleiden door de elegante bewegingen en de schittering die deze prachtige glazen creatie met zich meebrengt.

Gerelateerde Producten
!