Vaas van Glas Sottile

DT Glas
02V2329
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 45 cm ↔ 15,5 cm

De Vaas van Glas Sottile is een prachtig pronkstuk in onze glazen vaascollectie. Met zijn imposante afmetingen behoort deze handgemaakte vaas tot een van de grootste modellen die we aanbieden. Wat de Vaas van Glas Sottile echt bijzonder maakt, is het unieke ontwerp dat bestaat uit drie lagen.

De onderste laag van deze vaas wordt gekenmerkt door een betoverende pastelgroene kleur, met subtiel verwerkte vlekken van blauw en andere tinten groen. Het groen vloeit moeiteloos over in een prachtige blauwe kleur, waarin een schitterend marmerachtig effect ontstaat door toevoeging van donkerblauw, roze, beige en verschillende andere kleuren. Deze laag gaat vervolgens over in een transparante gele rand, die de vaas een extra dimensie en lichtheid geeft.

De combinatie van de afmetingen, de transparantie, de kleursamenstelling en het elegante ontwerp van de vaas maakt het mogelijk om deze te laten stralen zonder dat een bloemstuk nodig is. Plaats de Vaas van Glas Sottile simpelweg op een fraaie sokkel en laat er een subtiel spotje op schijnen, en de vaas komt volledig tot zijn recht als een op zichzelf staand kunstwerk.

De Vaas van Glas Sottile heeft een hoogte van 45 cm en een diameter van 15,5 cm in het midden. De opening aan de bovenzijde heeft een diameter van ongeveer 3,7 cm. Met zijn indrukwekkende formaat en betoverende design is deze vaas een eyecatcher die de aandacht zal trekken in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

Gerelateerde Producten
!