Glazen Uil Karel, staand op Presse Papier

DT Glas
04VL2656
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 21,5 cm ↔ 8 cm

Deze prachtige glazen uil valt vooral op door zijn schitterende kleuren. Het transparante glas is gevuld met een levendige mix van rood, geel en groen, waardoor de uil een echte blikvanger wordt. Door de toevoeging van zwarte golfjes in het glas lijkt het alsof de uil veren heeft. Zijn blauwe snavel en oortjes zorgen voor een mooi contrast en zijn hypnotiserende blauwe kralenogen maken het plaatje compleet.

Maar deze glazen uil is niet alleen mooi om naar te kijken, hij heeft ook nog eens een praktisch doel. Hij staat op een presse papier van transparant glas met een doorsnede van 7 cm, waarin een kleurrijke spiraal in rond dwarrelt. Dit maakt de presse papier niet alleen functioneel, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan het geheel. Het is bijna alsof je twee kunstwerken krijgt voor de prijs van één!

De uil heeft een totale hoogte van ongeveer 21,5 cm en meet 8 cm in lengte en 7,5 cm in breedte. De onderzijde van de presse papier is afgevlakt, waardoor hij stevig blijft staan. Deze glazen uil is niet alleen een geweldige decoratie, maar ook een praktisch item voor op je bureau of in je boekenkast. Met zijn kleurrijke verschijning en prachtige details is het een echt kunstwerk dat je niet snel zal vergeten.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!