Tuinprikker Fusing Glass, Soller, blauw/groen

Polczer Glas
26VB2254
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 139 cm 

De Tuinprikker Fusing Glass, Soller, blauw/groen bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze bijzondere glassculptuur zijn voornamelijk blauw met groen. Hiervan is de grootste cirkel gemaakt. De kleuren lopen in golven over het glas. Ook is er zwart gebruikt in de cirkel die op de gekleurde cirkel geplaatst is. De zonnestralen, die van de kleine zwarte cirkel aflopen, zijn ook gemaakt van zwart glas. Alle kleuren zijn door middel van glasfusing aan elkaar gesmolten. De sculptuur is aan de achterzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: De diameter is circa 30 cm. Doordat het plaatje van de tuinprikker ongeveer 9 cm van de onderzijde af zit, wordt de totale hoogte ongeveer 139 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan! 

Gerelateerde Producten
!