GlasArt Vis Mondo

Gilde Handwerk
04VL2617
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 15,5 cm ↔ 23 cm

Deze massieve glazen tropische vis is een waar kunstwerk! Zijn unieke kleurenschema en prachtige details maken hem tot een echte blikvanger in elke ruimte. Het lichaam en hoofd van de vis zijn gemaakt van een mix van groen, blauw en rood glas, wat resulteert in een kleurrijke en levendige uitstraling. Het mondje van de vis is gemaakt van transparant glas, wat een extra dimensie aan het ontwerp geeft.

De vinnen van de vis zijn gemaakt van een combinatie van zwarte, transparante en amberkleurige glazen, die samen een prachtig contrast vormen met het lichaam van de vis. Het formaat van deze glazen vis is imposant: met een hoogte van 15,5 cm, breedte van 12,5 cm en lengte van 23 cm is het een echt statement piece.

Doordat deze vis volledig handgemaakt is, is elk exemplaar uniek en kan er variatie zijn in het kleurenschema en de details. Het is een bijzonder object om cadeau te geven aan een visliefhebber, of als decoratie voor in huis of op kantoor. Kortom, deze massieve glazen tropische vis is een prachtige aanwinst voor iedereen die houdt van bijzondere en unieke decoratieobjecten.

De maten op een rijtje:

De tropische vis van glas is 15,5 cm hoog, 12,5 cm breed en 23 cm lang.

Gerelateerde Producten
!