GlasArt vaas in metalen standaard StreetArt, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2308
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48,5 cm ↔ 28 cm 

Deze unieke glazen vaas met zijn opvallende StreetArt ontwerp is een ware eyecatcher. De combinatie van de strakke metalen standaard en het kleurrijke, handgeschilderde glaswerk maakt deze vaas tot een kunstwerk op zich.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De afbeelding op de vaas is een abstracte vorm van graffiti, waarbij de kleuren wit, rood, blauw en geel de boventoon voeren. Doordat elke vaas met de hand wordt geschilderd, is elke vaas uniek en kan de afbeelding enigszins verschillen van exemplaar tot exemplaar.

De zwarte coating aan de binnenzijde van de vaas zorgt voor extra diepte in de kleuren en maakt de vaas niet lichtdoorlatend. Met een hoogte van 48,5 cm en een breedte van 28 cm zal deze vaas zeker de aandacht trekken. De metalen voet met vilten dopjes beschermt uw meubels tegen krassen en zorgt voor een stabiele basis.

Kortom, deze StreetArt vaas is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een functioneel object dat uw interieur zal verrijken.

De maten op een rijtje:

De totale hoogte is 48,5 centimeter en de vaas is 28 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van 7,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 24,5 cm.

Gerelateerde Producten
!