Glazen vaas in metalen standaard Verona, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2305
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48,5 cm ↔ 28 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een fraai gekleurd design, uitgevoerd in warme tinten glas. De verschillende kleuren zijn totaal verschillend, maar passen o zo goed bij elkaar. We zien in diverse motieven de kleuren goud, blauw, groen, beige en rood. Samen met nog heel veel bijpassende kleuren. Doordat de vaas transparant is, zal de schildering van de achterzijde doorschijnen als de vaas voor het raam gezet wordt.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Door de afmetingen zal deze vaas van glas goed opvallen; De totale hoogte is maar liefst 48,5 centimeter en de vaas is 28 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van 7,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 24,5 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

De binnenzijde is niet gecoat. De zonlicht zal dan ook door de vaas heen kunnen schijnen waardoor de kleuren nog intenser worden. Doordat er geen beschermende coating inzit is de vaas minder geschikt voor echte bloemen. (De verflaag kan makkelijker beschadigen door bijvoorbeeld harde stelen en doorns)

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!