Tuinsteker Paddenstoel, Large, Rood/Wit

Polczer Glas
26VB2244
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 23 cm 

De tuinprikker Paddenstoel bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 22,5 cm cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Bovenaan zit een schroefdraad, dat in het metalen plaatje, wat aan de onderzijde van de sculptuur zit, gedraaid kan worden. Doordat de glassculptuur op een steker zit, kan deze stevig in de grond bevestigd worden, waardoor de paddenstoel niet kan omvallen. De steker kan compleet in de grond gestoken worden, waardoor de paddenstoel in het gras/de border staat, zonder zichtbare bevestiging.

Wel is het van belang dat eerst de steker in de grond wordt gestoken, en daarna pas de paddenstoel erop gedraaid wordt.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze paddenstoel, zijn gedeeltelijk natuurgetrouw. De paddenstoel heeft een traditioneel gevormde hoed, in de kleur Wit/Rood. Deze mooie witte glazen paddestoel is opgefrist met rode vlekken. Het steeltje van de paddenstoel is ook gemaakt van wit glas. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinsteker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: De doorsnede is ongeveer 22 cm en de totale hoogte van de paddenstoel zonder prikker is ongeveer 23 cm hoog. Het steeltje heeft een doorsnede van circa 6,5 cm.

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!