Tuinsteker Cobra, Smoke

Polczer Glas
26VB2240
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 120 cm 

LET OP: Door de grote van het glassculptuur is deze enkel te koop / af te halen in onze showroom. Deze kan niet verzonden worden! Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over wanneer u de tuinsculptuur komt afhalen!

De tuinprikker Cobra bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 30 cm cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland.

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Bovenaan zit een schroefdraad, dat in het metalen plaatje, wat aan de onderzijde van de sculptuur zit, gedraaid kan worden. Doordat de glassculptuur op een steker zit, kan deze stevig in de grond bevestigd worden, waardoor de flamingo niet kan omvallen.

Wel is het van belang dat eerst de steker in de grond wordt gestoken, en daarna pas de cobra erop gedraaid wordt.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleur van de Cobra is Smoke. De kleuren van deze sculptuur zijn wit, grijs en zwart. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinsteker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: onderaan een doorsnede van circa 8 cm en 120 cm hoog. De glassculptuur is gebogen en loopt van smal naar breder en weer terug tot in een punt.

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!