Glassculptuur Tijger - Handgemaakt Massief Glas

DT Glas
04VL2599
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de serene pracht van deze handgemaakte glassculptuur tijger. Met haar gedetailleerde amberkleurige vacht en indrukwekkende gelaatstrekken, is dit een ware blikvanger.

↕ 26 cm ↔ 60 cm

Deze majestueuze tijger ligt rustig te genieten van de zonnestralen. Ze houdt waakzaam de omgeving in de gaten, maar verder straalt ze een serene kalmte uit.

Dit prachtige exemplaar is volledig met de hand vervaardigd uit massief glas en toont ongelooflijke aandacht voor detail. De tijger is een meesterwerk op zich, met haar weelderige zwart/bruine vacht en indrukwekkende gelaatstrekken. Voor een nog nauwkeurigere blik op de details, bekijk de bijgevoegde detailfoto's.

Haar vacht is vervaardigd van amberkleurig glas, waarin de donkere strepen zijn aangebracht, net zoals bij een echte tijger. De tijger ligt in een gracieuze pose, haar voorpoten gestrekt naar voren, haar achterpoten netjes gevouwen onder haar lichaam. Haar staart krult sierlijk recht naar achteren, terwijl ze haar kop trots omhoog houdt. Haar ogen, gemaakt van oranje glas, lijken je recht aan te kijken, terwijl haar kleine oortjes eveneens van amberkleurig glas zijn vervaardigd. Zelfs haar ledematen zijn met dezelfde zorg en aandacht gemaakt als haar lichaam, waardoor deze tijger een waar kunstwerk is.

Deze bijzondere glassculptuur straalt dezelfde kleurenpracht uit als een echte tijger, zij het op een iets kleinere schaal. En natuurlijk is ze in tegenstelling tot haar wilde tegenhanger volkomen ongevaarlijk om in huis te hebben.

De afmetingen van deze prachtige tijger zijn indrukwekkend: ze meet 26 cm in hoogte, 63 cm in lengte en 13 cm in breedte. Een absolute blikvanger in elk interieur en een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur.

De afmetingen in het kort: 26 cm hoog, 63 cm lang en 13 cm breed. 

!