Tuinsteker Paddenstoel, Large, Caramel

Polczer Glas
26VB2212
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 23 cm 

De tuinprikker Paddenstoel bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 22,5 cm cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Bovenaan zit een schroefdraad, dat in het metalen plaatje, wat aan de onderzijde van de sculptuur zit, gedraaid kan worden. Doordat de glassculptuur op een steker zit, kan deze stevig in de grond bevestigd worden, waardoor de paddenstoel niet kan omvallen. De steker kan compleet in de grond gestoken worden, waardoor de paddenstoel in het gras/de border staat, zonder zichtbare bevestiging.

Wel is het van belang dat eerst de steker in de grond wordt gestoken, en daarna pas de paddenstoel erop gedraaid wordt.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze paddenstoel, zijn gedeeltelijk natuurgetrouw. De paddenstoel heeft een traditioneel gevormde hoed, in de kleur Caramel. Deze mooie bruine kleur glas is opgefrist met vlekken van diverse andere kleuren. Het steeltje van de paddenstoel is ook gemaakt van Caramel-kleurig glas. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinsteker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: De doorsnede is ongeveer 22 cm en de totale hoogte van de paddenstoel zonder prikker is ongeveer 23 cm hoog. Het steeltje heeft een doorsnede van circa 6,5 cm.

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Gerelateerde Producten
!