Glazen Eekhoorn

DT Glas
04VL2700
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 20 cm ↔ 19 cm

Laat de betoverende charme van de natuur uw interieur verrijken met deze prachtige massief glazen eekhoorn. Met een meesterlijke combinatie van diverse bruine tinten straalt dit kunstwerk warmte en authenticiteit uit. Het lijfje van de eekhoorn is vakkundig vervaardigd van donkerbruin en transparant glas, waarbij in de buik een lichtere kleur glas is gebruikt om een subtiel doorschijnend effect te creëren.

De staart, een pronkstuk op zichzelf, is gevormd uit amberkleurig en transparant glas, waardoor het een prachtige diepte en levendigheid krijgt. De verfijnde details van het eekhoorntje, zoals de pootjes, de pluim van de staart en het lieftallige hoofdje, zijn stuk voor stuk gebeeldhouwd uit transparant glas, waardoor ze schitteren met een bijna levensechte precisie.

Deze handgemaakte glazen eekhoorn staat majestueus op een hoogte van 20 cm, heeft een breedte van 7 cm en een diepte van 19 cm. Elk aspect van dit kunstwerk getuigt van de toewijding en het vakmanschap van de glaskunstenaar. Of het nu de finishing touch is voor een natuurlijk geïnspireerde inrichting of een uniek stuk dat de bewondering van elke toeschouwer oproept, deze glazen eekhoorn is een tijdloos symbool van elegantie en verfijning.

De maten in het kort: 20 cm hoog, 7 cm breed en 19 cm diep.

!