DreamLight Waxinelichthouder Ronda Winter Berries

DreamLight
05WX2137
4009079726046
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13,5 cm ↔ 27,5 cm

De DreamLight Waxinelichthouder Ronda Winter Berries wordt aan de rand van Thüringen in Duitsland met de hand gemaakt. Een hoge kwaliteit glas, fijne detaillering en de handmatig aangebrachte decoratie in het binnenste van alle vier waxinelichthouders, maken ieder stuk uniek. De complete waxinelichthouders zijn gevuld met een gel, waarin de versiering geplaatst is. Dit gebeurd met de hand.

Deze waxinelichthouder is een overtreffende trap van alle waxinelichthouders die er te koop zijn. Op de sierlijke verchroomde metalen houder zijn vier waxinelichthouders geplaatst. Deze ronde waxinelichthouders zijn gevuld met onder andere rode kersen, rode besjes, dennenappels en zwarte takjes. Ook witte sneeuwvlokken ontbreken niet. Hier boven zit een waxinelichtje. Het geheel is rustig, maar sjiek.

Zoals gezegd zijn de lichtjes geplaatst op een metalen houder. Deze is gemaakt van 2 metalen draden die sierlijk om elkaar heen cirkelen. Deze vormen samen een cirkel. Op 4 punten zijn er lichtjes geplaatst, waardoor het geheel een vierkant vormt. De totale breedte is 27,5 cm. De lichtjes zelf zijn 6,5 cm hoog en hebben een diameter van 8,5 cm. De totale hoogte is ongeveer 13,5 cm.

Deze mooie waxinelichthouder zal een geweldig middelpunt op uw (Kerst)tafel zijn. De vlammetjes zal worden weerkaatst in het verchroomde staal en in de zilveren sneeuwvlokken. Het geheel zal uw tafel een bijzondere uitstraling geven. Laat de Kerst maar beginnen!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!