Handgeschilderde Glazen Vaas in Ovaal XL - Fire

M&N Woondeco
02V2133
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Voeg een levendige en kunstzinnige touch toe aan uw interieur met de handgeschilderde glazen vaas in Ovaal XL - Fire. Uitgevoerd in een schitterend kleurenpalet van warme tinten glas, zoals rood, geel, blauw en meer, verrijkt met glasfusing elementen. Deze vaas staat in een elegant zwart gelakte metalen standaard en is met zijn royale afmetingen van 59 cm hoog, 37 cm breed en 11 cm diep aan de voet, een opvallend decoratief statement in elke ruimte.

Voeg een levendige en kunstzinnige touch toe aan uw interieur met deze handgeschilderde glazen vaas in Ovaal XL design. De vaas is gevat in een elegant zwart gelakte metalen standaard en uitgevoerd in een schitterend kleurenpalet van warme tinten glas. Rood, geel, blauw en diverse andere kleuren vormen samen een harmonieus geheel, verrijkt met glasfusing elementen zoals rechthoekige stukjes goudkleurig glas die het ontwerp versterken.

Deze unieke vaas is opgebouwd uit twee gegoten glazen schalen die aan de binnenzijde met de hand zijn beschilderd en vervolgens aan elkaar zijn gelijmd. Door de royale afmetingen valt de vaas direct op: met een hoogte van 59 cm, een breedte van 37 cm en een diepte van 11 cm aan de voet.

Doordat de binnenzijde niet is gecoat, laat de vaas zonlicht door, wat de intense kleuren nog meer laat stralen en uw ruimte verrijkt met een warme gloed.

Elke vaas is een uniek kunstwerk dankzij het handgeschilderde karakter, waardoor u altijd een exclusief stuk in huis haalt dat zowel functioneel als decoratief is.

!