Maleras Zweeds Kristal, Poes

Maleras
U-48KM2114
    Levertijd:1-2 dagen
  • Beschrijving

↕ 7,9 cm ↔ 8,9 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Transparante Poes is één van de transparante sculpturen uit de collectie.

Deze kitten is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde het katje gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is niet ingekleurd, maar de kleine haartjes zijn nog met de hand extra geëtst, zodat deze nog beter opvallen. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de poes. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt dit mooie sculptuurtje pas helemaal tot leven.

Levensecht!

Het kunstwerkje is 7,9 cm hoog, 8,9 cm breed en aan de onderzijde 3,2 cm diep.

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

!