Varken van Glas

Lichtenheldt
04VL1571-33
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 5 cm ↔ 11 cm

Dit schattige handgemaakte glazen varkentje is een prachtig voorbeeld van traditioneel vakmanschap. Met zorg en precisie vervaardigd, straalt het varkentje speelsheid en charme uit.

Op vier stevige blauwe poten staat het transparante lijfje van het varkentje stevig. Het krulstaartje is ook gemaakt van blauw glas, waardoor het een opvallend element vormt. In het transparante lijfje zijn accenten van geel glas en bontgekleurde spikkels verwerkt, waardoor het varkentje een levendige uitstraling krijgt. De oren van het varkentje zijn eveneens van geel glas gemaakt, wat bijdraagt aan zijn vrolijke verschijning. Het puntje van het snuitje is daarentegen van rood glas gemaakt, wat een subtiel kleuraccent toevoegt.

Met een lengte van 11 centimeter en een hoogte van 5 centimeter heeft dit glazen varkentje een bescheiden formaat. Maar laat je niet misleiden, zijn aanwezigheid is krachtig en zal zeker de aandacht trekken.

Dit handgemaakte glazen varkentje is een uniek stuk dat zowel verzamelaars als liefhebbers van glaswerk zal bekoren. Het is een charmante toevoeging aan elke verzameling of een speels decoratief object voor in huis.

Laat dit prachtige glazen varkentje je interieur opvrolijken en bewonderende blikken uitlokken. Met zijn traditionele houding, levendige kleuren en oog voor detail zal hij een glimlach op je gezicht toveren en een vleugje vreugde toevoegen aan je omgeving.

De afmetingen in het kort: 11 centimeter lang en 5 centimeter hoog.

!