Varken van Glas

Lichtenheldt
04VL1571-33
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 5 cm ↔ 11 cm

Dit schattige handgemaakte glazen varkentje is een prachtig voorbeeld van traditioneel vakmanschap. Met zorg en precisie vervaardigd, straalt het varkentje speelsheid en charme uit.

Op vier stevige blauwe poten staat het transparante lijfje van het varkentje stevig. Het krulstaartje is ook gemaakt van blauw glas, waardoor het een opvallend element vormt. In het transparante lijfje zijn accenten van geel glas en bontgekleurde spikkels verwerkt, waardoor het varkentje een levendige uitstraling krijgt. De oren van het varkentje zijn eveneens van geel glas gemaakt, wat bijdraagt aan zijn vrolijke verschijning. Het puntje van het snuitje is daarentegen van rood glas gemaakt, wat een subtiel kleuraccent toevoegt.

Met een lengte van 11 centimeter en een hoogte van 5 centimeter heeft dit glazen varkentje een bescheiden formaat. Maar laat je niet misleiden, zijn aanwezigheid is krachtig en zal zeker de aandacht trekken.

Dit handgemaakte glazen varkentje is een uniek stuk dat zowel verzamelaars als liefhebbers van glaswerk zal bekoren. Het is een charmante toevoeging aan elke verzameling of een speels decoratief object voor in huis.

Laat dit prachtige glazen varkentje je interieur opvrolijken en bewonderende blikken uitlokken. Met zijn traditionele houding, levendige kleuren en oog voor detail zal hij een glimlach op je gezicht toveren en een vleugje vreugde toevoegen aan je omgeving.

De afmetingen in het kort: 11 centimeter lang en 5 centimeter hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!