DreamLight Waxinelichthouder Podium Classic Golden Winter

DreamLight
05WX2130
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 13 cm ↕ 7,5 cm

DreamLight Waxinelichthouder Podium Classic Golden Winter is een discusvormige waxinelichthouder, gevuld met een laag metallic witte gel. Hierboven is de versiering van bladgoud, witte appeltjes en witte besjes (bedekt met zilveren glitters) en zilveren sterretjes geplaatst. Het geheel is geplaatst in transparante gel. Hier boven zit een waxinelichtje.

Maar daar is de waxinelichthouder nog niet mee af. Aan de bovenzijde is een mooi klein gouden engeltje geplaatst op de rand van de waxinelichthouder. Het engeltje leunt op het glas met zijn elleboog en onderarm. Hierdoor is deze mooie, witte waxinelichthouder helemaal af.

De waxinelichthouder heeft een diameter van 13 centimeter en een hoogte van 7,5 centimeter (met engel) Het glas zelf is 4 cm hoog.

Over DreamLight: Het Duitse DreamLight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment DreamLight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!